Printvriendelijke versie

Tarieven (per 1 november 2009)

De prijs voor een bruidsreportage is sterk afhankelijk van uw wensen. Daarom zal er altijd vooraf samen met u een inschatting worden gemaakt. U kunt me huren voor een journalistieke reportage van de hele dag - tot en met de feestavond, of alleen voor een mooie shoot op locatie, alle varianten daar tussenin zijn mogelijk

Basistarief

Vaste prijs (max 7 uur) - 850 euro
Prijs per uur extra - 50 euro

Foto's + bewerkingen:

Alle foto's worden digitaal in een hoge kwaliteit genomen en daarna eventueel nabewerkt (of creatief bewerkt) en standaard op DVD aangeleverd. In principe kunt u daarmee zelf naar behoefte foto's laten afdrukken in diverse formaten.

          Bruidsreportage op DVD

Extra DVD - 20 euro


Fotoalbum:

Natuurlijk kan ik ook een mooi fotoalbum voor u samenstellen. Ik lever standaard een album met ongeveer 40 pagina's (zwart). Hierbij heeft u keuze uit een goed maar eenvoudig Henzo album in zwart, gebroken wit, rood of blauw kunstleer en een Eco album van Olino paperworks (in doos). De foto's zijn ongeveer 13x19 cm groot en vierkante formaten zijn gemiddeld 20cm groot.

Henzo album  Olino Eco Album in doos

Trouw album

U kunt ook kiezen voor een luxer album, foto's op canvas of vergrotingen en bijbestellingen, vraag gerust naar de mogelijkheden

Petergrafie standaard album - 30 euro
(Webaanbieding: als u deze pagina uitprint en aan mij overhandigd krijgt u 30 euro korting bij bestelling van een compleet foto album :-)
Foto's afdrukken + inplakken - 7 euro per foto.

Reiskosten:

Alle kilometers binnen een straal van 30 kilometer rond Veldhoven zijn in het dagtarief opgenomen. Daarbuiten betaalt u voor de daadwerkelijk gereden kilometers op de trouwdag. Ik werk vanuit Veldhoven (NB) vlakbij Eindhoven Airport
Per km - 0,50 euro

Wat zit er nog meer in de prijs

In principe kom ik twee keer voor de bruiloft bij u thuis. De eerste keer om de huwelijksdag en uw wensen met u door te nemen en zo'n 10 dagen voor het huwelijk nog een keer om samen met u te bekijken hoe de planning uiteindelijk is geworden.
U krijgt van mij vooraf een heldere offerte om verrassingen achteraf te voorkomen. Ik verken de locaties vooraf en na de bruiloft kom ik nog eens bij u thuis om de dag te evalueren en het resultaat aan u af te leveren.

Extra aanbieding

Een 2e fotograaf! Dankzij een goede samenwerking met een andere gespecialiseerde bruidsfotograaf kan ik u een tweede fotograaf voor uw mooiste dag aanbieden voor een relatief klein bedrag extra.
Elk moment vind nu eenmaal maar een keer plaats en de extra invalshoek verzekert u van mooie foto's die een fotograaf in zijn eentje niet kan maken.

Bel me gerust als u nog vragen heeft op 040 - 707 46 16.

Met vriendelijke groeten

Peter Verheijen

E-mail: peter@petergrafie.nl   Telefoon:040-7074616