Printvriendelijke versie

Tarieven per 1 januari 2010De prijs voor een uitvaartreportage is afhankelijk van uw wensen en wordt met u van tevoren afgesproken. In principe is alles mogelijk.

Een indicatie:

Uren:

Over het algemeen word ik ingehuurd voor de kerkdienst en de daaropvolgende begrafenis of crematie. Natuurlijk kan ik ook bij een thuisopbaring, opbaring in een mortuarium, rouwdienst, of koffietafel fotograferen.

Vast tarief (max 3 uur) - 165 euro
Prijs per extra uur - 48 euro

Foto's + bewerkingen:

Alle foto's worden digitaal in een hoge kwaliteit genomen en daarna eventueel nabewerkt en standaard op DVD aangeleverd. In principe kunt u daarmee zelf naar behoefte foto's laten afdrukken in diverse formaten.

          Uitvaartreportage op DVD

Extra DVD - 20 euro

Fotoalbum:

Natuurlijk kan ik ook een mooi fotoalbum voor u samenstellen. Ik lever standaard een album met zwarte pagina's. Hierbij heeft u keuze uit een goed maar eenvoudig Henzo album in zwart, gebroken wit, rood of blauw kunstleer en een Eco album van Olino paperworks (in doos). De foto's hebben een wit kader en zijn ongeveer 13x19 cm groot en vierkante formaten zijn gemiddeld 20cm groot.

Uitvaart reportage  Henzo album

Fotoalbum compleet - 200 euro

Reiskosten:

Alle kilometers binnen een straal van 30 kilometer rond Veldhoven zijn in het basistarief opgenomen. Daarbuiten betaalt u voor de daadwerkelijk door mij gereden kilometers. Ik werk vanuit Veldhoven (NB) vlakbij Eindhoven Airport
Per km - 0,50 euro

TIP:

Een aantal uitvaartverzekeringen hebben ruimte voor een vrij te besteden budget dat gebruikt kan worden voor een fotoreportage. Neem kontakt op met uw verzekeringsadviseur of uitvaartverzorger voor de mogelijkheden.

Bel me gerust als u nog vragen heeft op 040 - 707 46 16.

Met vriendelijke groeten

Peter Verheijen

E-mail: peter@petergrafie.nl   Telefoon:040-7074616